top of page
Sports Shoes

Indlægssåler

Nords Klinik tilbyder specialfremstillede indlægssåler som en del af netværket SuperSole.

SuperSole-konceptet findes på nuværende tidspunkt i Danmark, Tyskland, Spanien, Sverige samt Norge og indebærer ordinering og udformning af specialfremstillede indlægssåler som supplement til almindelig fysioterapi. De vigtigste hensigter med SuperSole indlægssåler er korrektion og stødabsorbering.

Kort fortalt er SuperSole føddernes svar på bøjlen til tænderne. Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes en forkert fodstilling, og vi vurderer at indlægssåler kan medvirke til at afhjælpe problemet, tilbydes fremstilling af Supersoles.

Sålen opvarmes og placeres på en såkaldt ”Molding stand”, hvorefter patienten træder op på sålen, og den formes herefter. Indlægssålerne kan genopvarmes, hvilket giver os mulighed for at ændre dem løbende. f.eks. hvis fodstillingen ændres over tid. Yderligere information kan findes på www.supersoles.dk.

Vi tilbyder en grundpakke, som indeholder en grundig forundersøgelse, et par såler (SuperSole), støbning og personlig tilpasning af såler, samt en opfølgning efter en lille måneds tid.

Tal med din fysioterapeut/osteopat hvis du har spørgsmål til indlægssåler, eller kontakt os via telefon, hvis du ikke er i behandling hos os i forvejen.

bottom of page