top of page

FYSIOTERAPI

Bring dit helbred tilbage i top

Massage

Fysioterapi

Hvis du har ondt, så ring og bestil tid. 

Når du kommer til behandling, vil du få en grundig og professionel undersøgelse hos fysioterapeuten for at sikre den rigtige behandling. 

 

Vi har en aktiv tilgang til behandling, så du kan forvente at blive introduceret for øvelser/træning i dit forløb, som en del af din behandling.

For os handler det om tryghed – og om at få bragt dit helbred tilbage i topform.

Offentligt tilskud
og forsikring

Hos FysioDanmark Køge arbejder vi både indenfor og udenfor sygesikringen. Med en henvisning fra din læge kan du få offentligt tilskud til behandling. Sygeforsikringen ”danmark” giver desuden tilskud til deres medlemmer til alle behandlinger – både indenfor og udenfor sygesikringen. Vi har desuden aftaler med de fleste forsikringsselskaber.

Fysioterapi
Physiotherapist

Genoptræning

Genoptræning adskiller sig fra almindelig træning ved, at man målrettet arbejder mod at genskabe en given funktion, som er forsvundet eller vanskeliggjort som følge af en skade, smerteproblematik eller anden forhindring.

Genoptræning foregår typisk som individuel superviseret træning til at begynde med, og med tiden kan man overgå til holdtræning, hvor man træner sammen med andre, med lignende problematik.

Vi har et bredt udvalg af holdtilbud på klinikken, og træning på hold kan være et rigtig fint supplement til behandlingen eller som glidende overgang til at kunne træne på egen håmnd eller som afslutning på et behandlingsforløb.

Al holdtræning superviseres af en fysioterapeut, så vi sikrer os, at træningen foregår forsvarligt, og holdene er aldrig større end, der er tid til den enkelte.

bottom of page