top of page
Fitness Training_edited_edited.jpg

HOLDTRÆNING

Dyrk en livsstil, der styrker dig

hold træning

Holdtræning

På klinikken tilbyder vi træning både individuelt og på mindre hold. Holdene kan være målrettet forskellige funktionsproblemer eller specifikke diagnoser. 

Tag en snak med din fysioterapeut/osteopat, hvis du er interesseret og få vejledning omkring, hvilket hold der passer bedst til dig. Det kan også være, at din behandler foreslår dig at deltage på et hold, som kunne være gavnligt for den problematik du er i behandling for. Holdtræning kan således godt foregå sideløbende med din almindelige behandling.

Vi tilbyder på klinikken et bredt udvalg af almen træning på forskellige hold bl.a.: ryghold på flere niveauer, neurologisk hold, ben/balancehold, gigthold, parkinsonhold, og superviseret træning for over- og underkrop

GLA:D® træning

Vi tilbyder både GLAiD knæ og GLAiD Ryg. Du kan læse mere om begge forløb her.

GLA:D®
kettelbell træing

Kettelbell træning

Har du lyst til at prøve kræfter med Kettlebelletræning? Så er dette hold måske noget for dig.

Kender du den situation hvor du ofte står og har brug for faglig sparring, med enten en instruktør eller anden fagperson i dit lokale fitnesscenter ift. øvelser som ex. squat, dødløft, pres over hoved eller core træning.

Osteoporose

Har du osteoporose (knogleskørhed), eller ønsker du at forebygge det? Nords Klinik tilbyder for nuværende ikke specifikke forløb for osteoporosepatienter, men vi kan altid tilbyde en afklarende samtale og undersøgelse.

 

Du kan søge specifik viden hos Osteoporoseforeningen via følgende link www.osteoporose.dk/lokalafdelinger/lokalafdeling-roskilde/

parkinson
parkinson træning

Parkinson

Vi tilbyder træning af parkinsonpatienter på alle stadier.

Træningen foregår som udgangspunkt på hold, men der kan være årsager til, at individuel træning er nødvendigt.

 

Et træningsforløb starter med en individuel konsultation, hvor vi taler om symptomer og funktionsniveau samt udfører relevante tests. Herefter vurderes det, hvilket hold der er bedst egnet.

 

Træningen er tilrettelagt efter de tilgængelige guidelines samt målrettes deltagernes behov. Overordnede fokusområder er bevægelighed, koordination, kondition, styrke og balance.

bottom of page